gustumLa recepta «Paquetets de Cruixents de botifarra negra amb mel de montanya» elaborada pel Restaurant Villamaria de Llesp amb butifarra negra de Porté-Estop de Vilaller i mel de Tastet de mel de Durro, ha estat escollida al concurs de tapes «Això es Gustum» per representar a
L´Alta Ribagorça en el concurs que es farà a la Fira de Sant Miquel de Lleida!!

L’organització ha seleccionat  13 elaboracions (una per comarca).
RECEPTA CRUIXENT DE BOTIFARRA DE VILLAMARIA
Aquestes tapes seserviran a l’espai que Gustum tindrà a l’edició d’enguany de la Fira de Sant Miquel de Lleida durant els dies 26, 27, 28 i 29 de setembre, i se sotmetran a una votació popular. Els restaurants que hagin proposat les tres tapes més votades pel públic rebran un lot de productes!!

Amb aquesta acció Gustum i les entitats col·laboradores volen apropar al consumidor final la varietat de producte agroalimentari de les nostres comarques així com el gran valor i riquesa de la nostra cuina.

Des d´aquí felicitem al Restaurant Villamaria per aquesta excel.lent tapa amb productes de proximitat! I esperem que guanyi el concurs!!

Us animem a tots a que aneu a tastar aquesta tapa a la Fira de Sant Miquel!

«Paquetets de cruixents de butifarra negra de Carnisseria Porté-Estop amb mel de montanya de Durro» al concurs de tapes de la fira de Sant Miquel de Lleida.

Deja un comentario