Warning: Use of undefined constant WPLANG - assumed 'WPLANG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wwwcarn/domains/carnisseriaestop.com/public_html/wp-content/plugins/google-plus-badge/define.php on line 19
La nostra botiga a Vilaller - Carnisseria Porté-Estop

Som un petit negoci familiar, fundat el 1976, a la població de Vilaller (Alta Ribagorça).

Elaborem artesanalment embotits tradicionals com xoriç, secallona, coquetes, botifarres, costella de porc confitada, patés, amb porcs sacrificats a l´escorxador del Pont de Suert.
A més preparem farcits llestos per enfornar de llom, pollastre, vedella i cuixa de corder amb ingredients de proximitat com pomes, bacó, pernil, prunes, panses, pebrot, etc.
Elaborem també llonganisses i hamburgueses innovadores de diferentes varietats: peus de porc, roquefort, girella, espinacs, pebrots del piquillo i bolets.
Treballem amb les millors carns de la comarca: porc, vedella del Pirineu, poltre i especialment amb corder, d´engreix propi i sacrificat a l´escorxador de Vilaller.
Des de fa uns anys tornem a produir trumfes (patates) a les nostres terres, a 981 metres d’altitut.
A la nostra botiga trobareu, a mes, queviures de tota mena, productes agroalimentaris de productors de la zona. També tenim fruites i verdures fresques.


carnisseria-porte-estop-vilaller-pirineu-pirineo-ribagorça-botiga-xarcuteria-proximitat-embotits-tradicionals carnisseria-porte-estop-vilaller-pirineu-pirineo-ribagorça-botiga-queviures-proximitat-embotits-tradicionals