Warning: Use of undefined constant WPLANG - assumed 'WPLANG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wwwcarn/domains/carnisseriaestop.com/public_html/wp-content/plugins/google-plus-badge/define.php on line 19
Mesures Covid-19 - Carnisseria Porté-Estop
Mesures aplicades pel Covid-19 per la Carnisseria Porté-Estop.

Estimats clients, a causa de l’estat d’alarma en què ens trobem pel Covid-19 i seguint les recomanacions de les autoritats, el nostre establiment romandrà obert  en un horari especial.

De dilluns a dissabte  de 9.30 h a 14 h.

La nostra carnisseria continua rebent productes amb normalitat i podem continuar oferint-los el mateix servei que fins ara.

Seguint les indicacions generals els demanaríem que mantinguin la distància de seguretat, mentre visiten el nostre establiment, així com la resta de mesures preventives que ens indiquen les autoritats de Salut Pública.

Hem reforçat les mesures higièniques: la neteja, la ventilació dels espais, la protecció de tot el personal i els productes de neteja com sabó de mans i desinfectants.

Posem a la seua disposició el nostre telèfon 973 698034 i el WhatsApp 660802875 per fer les seues comandes.


 Si no es poden desplaçar ens oferim a portar-los les compres a casa sempre dins de l’àmbit de la nostra comarca i  si viuen fora de la nostra comarca els podem enviar les comandes a través de l´empresa de transports Integra2 .

Gràcies per la seua confiança.