Tastet de secalloneta de corder
Tastet de «secalloneta» de «corder» a la Carnisseria Porté-Estop

Dins la campanya, Benvinguts a Pagès organitzada per la Generalitat de Catalunya, nivell de tot el territori, per dinamitzar el sector ramader, des del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça s’ha dissenyat uns tríptics aglutinant tots els productors i ramaders de la comarca que s’han sumat al projecte oferint tastos i activitats addicionals. Aquest és el cas del José Luís que dins del projecte “Benvinguts a pagès” oferirà un tast de secallona de corder.

Tot i que la iniciativa intenta apropar el món rural, des de l’Alta Ribagorça el nombre de turistes que venen arran del projecte són relativament pocs a causa de les grans distàncies que té el territori amb les principals capitals.

A més de descobrir l’origen dels aliments, Benvinguts a Pagès vol oferir l’oportunitat a les famílies d’entendre i conèixer el món rural mentre en són partícips.

Per dinamitzar més el turisme a la comarca, des del Consell s’ha iniciat un concurs fotogràfic a les xarxes socials per a tots els participants de Benvinguts a Pagès.

http://http://www.pirineustv.cat/2017/05/alta-ribagorca-25-de-maig-2017-benvinguts-a-pages-dinamitzacio-de-producte-local/

 

Tastet de secalloneta de corder a Porté-Estop, Vilaller-Alta Ribagorça.